Test for hash

OK – jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at jeg af og til ryger en fed. Så er det på plads. Faktisk er det ikke helt korrekt formuleret, for jeg er holdt HELT op med det, efter jeg havde en ud af kroppen oplevelse for vel omkring 5 måneder siden. Jeg vil fortælle dig historien, fordi jeg synes, den er vigtig! Det, der fik mig til at holde op med at ryge fede, var oplevelsen af, hvor længe det var i blodet, efter jeg havde røget. For sjov prøvede jeg nemlig en hash test (som denne), og det var sgu en øjenåbner af karakter!

Er hash egentlig i blodet bagefter?

Det var lige det emne, jeg diskuterede med en gammel skolekammerat, der i dag arbejder som politibetjent. Han sagde, at hash (THC) bliver i kroppen i dagevis efter, man har røget, og at man er påvirket lige så længe, det er i blodet. Jeg påstod, at det ikke passede, og at man – når rusen er væk – er helt frisk efter et par timer.

Det kunne vi ikke blive enige om, og til sidst sagde Klaus (min ven), at han var så sikker i sin sag, at han personligt ville købe en test, hvis jeg ville være forsøgskanin. Det sagde jeg ja til, og han bestilte en test på nettet på http://www.narkotikatest.dk/shop/hash-test-4c1.html

Så udførte vi testen, og det gjorde vi ved, at jeg en fed fredag aften, som vi skulle ses søndag eftermiddag. Jeg røg én joint, og jeg drak ingen alkohol eller andet.

Søndagen oprandt og Klaus kom med testen, som var en urintest. Jeg tissede – han testede og BOOOM! Testen var positiv! Næsten to døgn efter en enkelt joint havde jeg så meget THC i blodet, at testen var helt entydig.

Det blev min sidste joint, for jeg var rystet over, hvor længe det skidt blev i blodet. Og jeg er bekymret over, at så mange mennesker tror, det er ufarligt at ryge hash.