Krystalglas – se de mange anvendelsesmuligheder

Krystalglas er ikke længere kun et glas, det er blevet en del af indretningen i hjemmet. Det er formentlig heller ikke gået nogens næse forbi, at krystalglas er moderne. Det glimtende, nærmest diamantagtige udtryk giver et sofistikeret look i indretningen i hjemmet.

Selvom krystalglas har det sofistikerede udtryk passer de samtidig godt sammen med de rå materialer, som også har været og stadig er en tendens inden for indretning. Materialer som træ, marmor, beton og kobber ses i en eller anden form i de fleste danske hjem. I hverdagen kan det give en mørk og kold mandag morgen et ekstra boost, hvis te, kaffe eller juice drikkes af et flot krystalglas.

Udover at være genstand for indretning og stilleben i forskellige hjem, bruges krystalglassene også i stor stil på restauranter, caféer og barer, hvor de bruges i serveringen hele dagen. Til brunch med juice, en bloody mary til frokost og til cocktails, whisky og lign. om aftenen.

De mange forskellige slags krystalglas har med fordel forskellige formål, men sådan som trenden er nu, er det op til dig selv, hvordan du bruger dem og evt. mikser de forskellige materialer. Det gælder både i indretningen i de private hjem og i eksempelvis bordopdækningen på caféer og restauranter. Krystalglassene passer både til det fine og mere klassiske look og kan samtidig give en fræk twist til et mere bohemeinspireret og afslappet sted i sammenhæng med eksempelvis DIY-løsninger, som også stadig ses som en tendens.

Om du inviterer vennerne på middag og giver det lille ekstra til bordopdækningen, eller om du er ansvarlig for opdækning og indretning på en café eller en restaurant, så er det vigtigt at vælge de helt rigtige glas til formålet. Her kan en side som Barlife anbefales, hvor der findes flere forskellige krystalglas, således at der er mulighed for at sætte et personligt præg i sammensætningen af dem.