Rejselivet

Netop som du sidder ved din skærm og kigger efter billige rejser, bliver du afbrudt af din partner. Han kommer med et stort smil ind i den halvmørke stue og fortæller dig, at han lige har booket en rejse til Tyrkiet til jer – til sommer. Han er helt oppe og køre af glæde og over at kunne fortælle dig det. Du lukker din skærm og lægger din IPad væk. Du omfavner ham, og siger, at det er da skønt. Spørger om det er en af de rejser til Tyrkiet, som du lige har været på nettet for at kigge nærmere på?

Tyrkiet

Din kæreste griner og siger, at det er det nok ikke. Han har ikke fundet rejsen på nettet. Nej, han tog fri lidt tidligere fra arbejdet for at kunne nå hen til det rejsebureau, der har specialiseret sig i rejser til Tyrkiet. Han fik lavet en spændende rejse, hvor I skal rejse rundt i Tyrkiet i 3 uger.

3 uger i Tyrkiet? Det svimler for dig. Drømmen om at se Cappadocia går i opfyldelse. Ideen om at opleve lidt mere af den vilde, sydlige kyst i det østlige Middelhav bliver en realitet. Nogle dage i Istanbul bliver der også tid til. Og ja, det bliver da spændende at opleve den del af landets vestlige kyst, der vender ud imod Ægæerhavet. I har jo oplevet den græske del. Og I har hørt meget om de smukke steder på den tyrkiske side.

Billige rejser

Af glæde glemmer du alt om budgetter og billige rejser. Normalt er rejsebudgettet stramt. Men nu, hvor din kæreste allerede har booket rejsen til sommer, så har du ikke de bekymringer at tænke på længere. Nu handler det om at spare sammen, så I kan få råd til at besøge alle seværdighederne – uden at skulle være nærige overfor jer selv.