Tunge ømme ben?

Kender du den der følelse af, at benene bare ikke er til at slæbe rundt med? De er tunge. Du er træt i dem, fordi du har været i meget hård træning. Du ville jo ikke undvære de lange løbeture. Og her i julen har du sikkert også haft alt for mange arrangementer, så du gjorde lidt ekstra på løbeturen om morgenen. Det er ikke rart at have den slags smerter og ømhed i benene. Du ved da også godt, at du kommer over det. Der går måske en dag eller to eller tre. Men ved du, at du faktisk kan hjælpe dine ben, så de kommer tilbage til dig i topform ret hurtigt?

Recovery Boots

Hjælpen hedder Recovery Boots – se her: https://optimasport.dk/collections/recovery-boots Recovery Boots er sådan et par støvler, der er lavet af blødt materiale, som du kan tage på efter træningen. De ligner faktisk sådan en forstørret blodtryksmåler. Støvlerne kan indstilles, så de kan massere dine ømme benmuskler. Det hjælper dem til at restituere sig meget hurtigere.

Du kan indstille dem, så du får den styrke massage, du har brug for. Det kan nemlig godt være, at du bare har brug for, at den lymfe, der har samlet sig i benmusklerne kun, skal drænes væk fra dem. Det kræver ikke så kraftig massage. Men det kan også godt være, at du har brug for en kraftigere massage, så benmusklerne bliver æltet godt igennem, og du får det meget bedre. Det handler jo om, at musklerne er spændte, og de skal blødgøres, så du ikke mærker smerten.

De hjælper helt enormt

Det kan et par Recovery Boots gøre for dig. Du behøver ikke at få din partner eller et barn til at sidde og massere de ømme ben. Måske har du hverken en partner eller et barn. Og så kan Recovery Boots være den bedste og eneste løsning. Du vil jo gerne tilbage til træningen hurtigst muligt.

Recovery Boots kommer i flere forskellige udgaver og størrelser, så uanset om du er langbenet eller toptrænet, så kan du finde et par, der kan hjælpe dig. Du skal selvfølgelig finde et par, der passer dig – sådan i forbindelse med dine ben. De må ikke være for lange. Eller for korte.

Men det er ikke kun størrelsen, du skal kigge på. Du skal faktisk også afgøre, hvad du egentlig har brug for, at dine Recovery Boots skal kunne gøre for dig. Det er nemlig muligt at få et par, der kun kan lave ganske let massage. De vil kunne hjælpe dig til at få drænet de affaldsstoffer, der danner sig i musklerne væk. Du kan få Recovery Boots, der kan give kraftig massage. De kan være gode til den person, som virkeligt træner meget hårdt. Forskellen er, at det første par har større kamre bygget ind i sig, hvorfor massagen bliver blødere. Det andet par har mindre kamre, hvilket bevirker, at massagen bliver mere målrettet. Uanset hvilke Recovery Boots du måske er interesseret, så kan du jo altid prøve dig frem. Der findes nemlig steder, hvor du kan låne et par i nogle uger, så du kan teste, om de virker for dig.