Stanley Works

Vi er altså nogen, der er meget glade for godt værktøj fra Dorch & Danola! Vi kan lide at bruge det. Vi kan lide at se, at vores projekter bliver beundret, fordi vi har lavet det godt. Man siger jo, at hvis man begynder godt, er halvt færdigt. Og for os, så starter ethvert projekt med værktøjet. Om det er værktøj til en murer, eller om det er værktøj, vi bruger i køkkenet, så skal de bare være gode.

Stanley er toppen

Et af de bedste brands indenfor for værktøj til fx en hobbysnedker er Stanley Works værktøj. Firmaet har mange håndholdte værktøj. En del af dem er ikke elektriske, og det kan være en fordel at bruge sådan nogle, når du arbejder fx udenfor. Du kan få gode høvle, som altid bør finde plads ind en snedkers værktøjskasse. Du kan få hamre, og borsving. Og er du ikke hobbysnedker, så vil du sikkert ikke mangle en hammer. Der skal da bankes et søm i væggen i ny og næ.

Nogle af os kan være meget fanatiske med vores værktøj. Vi kan godt lide, at der er orden i tingene ude i værkstedet, og skruetrækkerne eller hamrene, som vi efterhånden har fået samlet sammen, skal ligge på deres plads. Om de skal ligge i en Stanley værktøjskasse, eller om de skal hænge på væggen, er noget, vi selv afgør. Mange af os kan faktisk godt lide, at de fleste værktøj hænger på en væg, så de er synlige og let tilgængelige, når vi er i gang med et projekt. Intet er værre end at skulle afbryde et arbejde, man er godt i gang med, fordi man er nødt til at lede efter en skruetrækker i en af værktøjskasserne. Det forstyrrer arbejdsprocessen og er en kilde til irritation, fordi man altid finder det stykke værktøj i den sidste kasse, men leder i!

Vi elsker værkstedet

Derfor er vi også mange, der kan finde på at udskifte rengøringen inde i selve boligen med en oprydnings- og rengøringsdag ude i værkstedet. Vi ved nemlig, at det er vigtigt, at vores værktøj også holdes rent. Snavset værktøj kan ruste. Og ja, har vi en masse elektrisk værktøj, som er pakket ned i deres særlige kuffert, så kan det faktisk være rigtigt godt at få rengjort kufferten. Der samler sig jo meget støv i et værksted. Det er ligegyldigt, om vi arbejder med træ eller hårde metaller. Der vil altid blive meget støvet i et værksted. Og selvfølgelig ved vi også godt, at de beskyttelsesbriller og masker, vi kan få brug for, skal være pinligt rene – ellers kan vi blive skadet.

Hold værkstedet rent

Et rent værksted er et godt værksted. Det er nemt at få arbejdet gjort. Det er sjovt. Og det sparer os for at få professionel hjælp. Godt værktøj er nøglen til godt udført arbejde. Derfor, kære venner, når I bliver sure over, at vi igen forsvinder ud i værkstedet – og derfor ikke lige hjælper til derinde i boligen, så må I tilgive os det. Vi sørger bare for at alt er i orden til næste gang, hvor du har brug for vores hjælp til et lille projekt inde i huset.