Boston

Når danskerne rejser til vestkysten af USA er det ofte New York som er den foretrukne destination. Ikke langt fra New York finder man dog en anden storby hvor der findes oplevelser i særklasse. Boston kaldes populært for New Yorks lillebror, og den sammenligning er ikke helt ved siden af.

Men selvom byen betragtes som en ”lillebror” er der stadig masser af unikke oplevelser i vente, og der er masser af unikke oplevelser man i den mindre men samtidig utrolig hyggelige og charmerende storby. Boston er i høj grad kendt for sine gode uddannelsesmuligheder hvor især Harvard University har status som et af de bedste universiteter i verden og hvor en stor del af de amerikanske præsidenter haft deres gang. På en rejse til Boston vil man opleve en af de ældste storbyer i USA, og det ser man tydeligt når man bevæger sig rundt i gaderne, hvor arkitekturen og gaderne har et helt andet udtryk og mere autentisk udtryk end de mere moderne storbyer i USA.

Boston er den største by man finder på en rejse til New England, som er en samlet betegnelse for de fem nordøstlige stater i USA. Området er opbygget af britiske tilflyttere og det var her at den store tilflytning til USA for alvor startede. Dette betyder også at man her oplever et meget anderledes USA, hvor de britiske rødder og den gamle historie, blandet med den smukke natur og spændene byer gør Boston og resten af New England til et yderst interessant rejsemål.