Stålsat pakning

Jeg sidder her i lufthavnen og venter på min afgang. Jeg har været heldig at få billige flybilletter til Thailand. Desværre er mit fly en del forsinket. Det kan jo ske, men heldigvis har jeg mulighed for at søge om erstatning ved flyforsinkelse via Rejsepriser, hvor jeg har købt min billet. Ventetiden har fået mig til at funderer over folks påklædning, og her er mine tips til, hvad du IKKE skal gøre, når du pakker til din næste rejse:

Klædt til landets normer

Er du ikke klædt på til lejligheden eller til de normer, der er i det land, du besøger, kan du risikere at fornærme nogen.

Kommer du for eksempel til en fin restaurant, nytter det ikke noget at have shorts og gummisko på. Klæd dig på til lejligheden, det er der også noget særligt i. Er du med en gruppe, vil det jo også være træls, at I bliver afvist, fordi en af jer ikke er klædt på til stedet, I gerne vil spise.

Flip-Flops

Flip-flops er ikke sko, og det er noget, du skal bruge på en strandferie udelukkende. Hav dem heller ikke på, når du skal ud at flyve. Husk du skal have dem af i security, og det er ikke et sted du har lyst til at gå rundt i bare fødder, så på med strømper og sko.

Når du skal ombord på flyet – og dette gælder især kvinder – så sørg for, at dine ben er dækket. Der er eksempler på ,at kvinder i små short og korte nederdele er blevet bedt om at skifte. Dette af hensyn til ikke at fornærme øvrige passagerer, der sidder ved siden af.

Nogle lande og religioner ser ned på, at kvinder går med for afslørende tøj. Spar dig selv for kritiske blikke disse steder, og lad det korte, gennemsigtige og afslørende etc. tøj blive hjemme til en anden anledning.