Hvem er Christian Riiber?

Alle de kendte navne er der ikke mange, der er i tvivl om – Brask, Maersk, Kasi Jesper osv. Men faktisk er der mange, der i det daglige bidrager gevaldigt til økonomien uden at være kendte i offentligheden i store træk. En af dem er ejendomsinvestoren Christian Riiber, som bor i det nordsjællandske og i al stilfærdighed ejer en lang række ejendomme i Hovedstaden, der lejes ud. Når vi beskæftiger os med lige netop Christian Riiber her, skyldes det en ret tilfældig udtrækning – vi er ganske enkelt interesserede i at se, hvad vi kan finde om en tilfældigt udvalgt blandt disse hverdagens mere anonyme men alligevel meget betydningsfulde danskere.

Hvem er Christian Riiber?

Vi ved, at han engang ejede adskillige Matas butikker, og at han solgte disse til Matas for år tilbage med en god og anstændig fortjeneste.

Vi ved, at han bor i Nordsjælland, og at hans virksomhed har domicil i Vedbæk: http://www.krak.dk/f/christian-riiber-holding-as:65956303

Vi ved, at han omtales en del steder på nettet i forbindelse med et tidligere samarbejde med en herre ved navn Kenneth Schwarts Thomsen, der vist ikke er helt så heldig. Vi ved også, at dette samarbejde er bragt helt til ophør.

Vi ved fra denne artikel, at Christian Riiber ejer adskillige udlejningsejendomme.

Vi ved også, at han har en langt fra udfyldt profil på det professionelle netværk LinkedIN: http://www.linkedin.com/pub/christian-riiber/72/a71/4b1

Og så ved vi faktisk ikke voldsomt meget mere. Og det er helt i tråd med den generation af “eminencer”, der i stilfærdighed holder hjulene i gang i Danmark via investeringer.