Rynker og fillers?

Det er helt naturligt, at vi får rynker. Det er også helt naturligt, at vores hud bliver, slap nogle steder. Det er bare ikke så rart selv at konstatere, at man har fået en eller flere rynker. Endnu værre er det, hvis en anden person gør os opmærksom på det. Det er jo et tegn på, at vi ikke er helt så unge længere. Og i en tid, hvor begrebet ’ungdom’ ofte bliver forvekslet med ’skønhed’, så kan sådan en konstatering være rigtig svær at leve med. Der er nogle mennesker, som sagtens kan leve med deres rynker. De ser stadigvæk ungdommelige ud. Men der er altså også nogle mennesker, som synes, at de er grimme. Vi vil gerne have, at rynkerne forsvinder. Og det kan faktisk godt lade sig gøre, at rynkerne, vi har fået, bliver mindre synlige, hvis ikke helt usynlige.

Hvordan fjernes rynker?

Der er flere forskellige måder at fjerne rynker på: https://copenhagen-fillers.dk/behandlinger/kvinder Den gamle, kendte måde, som går ud på, at vi bruger en masse makeup, og ligesom for lagt et lag fugemasse ned i rynkerne er måske ikke den mest hygiejniske. Der skal bruges en del kræfter på at rense huden helt ren hver aften. Det er måske heller ikke den mest behagelige, fordi du vil blive mindet om rynkerne hver aften, lige inden sengetid. Det er ikke befordrende for en god nattesøvn. Der er andre, og meget mere effektive metoder til at fjerne rynker med.

Fillers er effektive

Det kan være, at der bare skal lægges nogle fillers ind i huden under rynkerne. Det kan være, at der skal bruges en lille botox behandling. Det er meget individuelt, hvilken behandling der skal bruges, når rynkerne skal væk. Dels har det noget at gøre med, hvor rynkerne sidder. Er det omkring munden eller øjnene? Er det i panden? Er det måske rynker, der er fremkommet, fordi smilehullerne i kinderne ikke er smilehuller længere? En rynkebehandling er en god løsning. Den behøver ikke at få dig til at se ud, som om at du har fået en behandling. Den kan justeres, så den passer til dig. Og det skal den.

Bevar det naturlige

Du vil vel ikke ligne en kvinde i sin bedste alder, der har fået et ansigt som en helt ung piges. Derfor skal du tale med en speciallæge om det. Der vil nemlig ofte være mange flere løsninger, end du tror på dit problem. Og dem kan speciallægen finde for dig. Det er hans eller hendes job. At vejlede dig, så du får et resultat, der gør dig glad og tilfreds. Du skal dog vide, at rynker udvikler sig hele tiden. Derfor kan det godt være, at du måske er nødt til at gentage rynkebehandlingen, du får efter nogle måneders tid. Det kommer helt an på din hud. Hud er jo et levende organ, som vi hver dag udsætter for vejr og vind. Ok, vi gør, hvad vi kan for at beskytte den. Mod vinden mod solen. Men også på det punkt vil speciallægen kunne vejlede dig, så du ikke udsætter din hud for stor belastning.