Køb billig VVS

Af en eller anden grund, så kan jeg godt lide at være ejer, at et hus. Jeg ved godt, at der er mange, som foretrækker at leje deres bolig. De siger, at de hellere vil betale lidt ekstra i garanti, end at de vil bruge tid og penge på at sætte huset eller boligen i stand.
Jeg er med på det her med, at man ikke vil bruge tid på at sætte en anden persons ejendom i stand. Men jeg er ikke helt med på, at man ikke vil være med til at sætte sin egen bolig i stand.

Gør det selv

Selv har jeg det på den måde, at jeg godt kan lide at gå og nørkle med små projekter i en af mine ejendomme. Jeg kan fx godt lide at rende ned i den lokale isenkræmmerbutik for at købe et nyt brusehoved til bruseren i gæsternes badeværelse.
Til dagligt er det en unødvendighed, at vi har to steder, hvor man kan tage bad. Men i en snæver vending, så kan det være en gave fra himlen, at man lige fik ordnet det brusehoved. Fx forleden, da min kones faster kom på uventet besøg.

Billig VVS online

Hun dukkede bare op. Sådan helt uventet. Påstod, at vi havde inviteret hende. Og jo, det har vi måske gjort for 4 år siden, men vi regnede sådan set med, at hun lige ville melde ind, hvis det kom på tale. Nå, men så er tante her. Hvad skal vi så gøre. Vi kan jo ikke lede efter billig vvs online, mens hun bader. Eller jo, det kan vi sådan set godt, men vi kan da ikke være bekendt at smide hende ud fra badeværelset bare, fordi at nu har håndværkeren tid.

Vi har ellers planlagt at få gjort noget ved det badeværelse. Hun må virkeligt undskylde, men vi skal bruge det også. Vi har fundet billig vvs online, til badeværelset ovenpå. Vi har derfor også behov for badeværelset i kælderen. Det bliver en sjov weekend, når vi alle tre skal ud. Faster i bad med rindende vand, men intet bruserhoved. Min viv i bad med bruserhoved, men intet varmt vand, og jeg? Det tør jeg ikke spå om, men helt sikkert er der både varmt og koldt vand. Og hvem ved måske også et bruserhoved, som virker uden, at jeg skal skrue det af og på hele tiden.

Indtil nu, har det nemlig været sådan, at bruserhovedet lå ved siden af bruseren. Så kunne man selv bestemme, om man ville bruge det eller ej. Hvis man ikke lige har lyst til et koldt bad, så kan det klart anbefales, at man køber sådan et bruserhoved, der kan lave koldt vand om til varmt i løbet af nul komma fem. Og hvis man har brug for massevis af vand, når man bader, så kan jeg også anbefale et bestemt bruserhoved. Det virker som alle andre, men det forbruger meget mindre vand. Godt for klimaet, siger de. Har man ikke en varmepude, så kan det anbefales, at man køber en, så man ikke fryser lige efter at være steget ud fra badet.