Intet slår blomster

Har du nogensinde tænkt på, hvor stor forskellen er på at modtage en buket blomster i elektronisk form og, så få en buket blomster leveret? Altså jeg tænker på fysiske blomster, der dufter og er farverige? Du bliver selvfølgelig glad for at modtage en buket blomster via en eller anden app. Der findes jo blomster-emojis. Fx så bor din bror omme på den anden side af kloden, og han husker at sende dig en fødselsdagshilsen via Messenger – den er ledsaget af en elektronisk blomst – en emoji. Du bliver selvfølgelig glad. Men hvad nu, hvis han gjorde dette her:

Bestil levering af blomster nemt

Gik på nettet og søgte efter ”Blomsterudbringning på Amager”, fandt en blomsterhandler der hedder Amager Blomster, bestilte en buket og fik den sendt til dig. Buketten bliver så leveret på din adresse – på din fødselsdag. Hvor glad bliver du så? Jeg er ret sikker i min sag, hvis jeg siger, at du bliver rigtigt meget mere glad. Det er næsten, som om en lille del af din bror er fysisk til stede. Måske gemmer, der sig også noget symbolsk i blomsterbuketten, han har sendt til dig. Måske symboliserer den noget, I har oplevet sammen for lang tid siden. Måske minder den dig om en særlig begivenhed i hans liv. Eller dit.

En opmuntrende budbringer

Det skete for mig forleden. Jeg havde fødselsdag. Det ringede på døren. Jeg spurgte om, hvem det var, inden jeg åbnede. Svaret var ”Blomsterlevering Amager”. Jeg åbnede og modtog en buket blomster fra min storebror, som bor i Kina. Hans gestus gjorde mig utroligt glad. Måske er han i forvejen lidt gammeldags. Han er ikke god til at bruge emojis i de sms’er, han sender mig. Blomsterbuketten, han sendte mig, var dejlig at få. Det gjorde, at min dag blev meget gladere. Vi ved godt, at det er tanken, der tæller. En blomster-emoji er også ganske fin at få. Men den har svært ved at konkurrere med ægte, velduftende blomster.