Lidt af hvert af babyudstyr

Hvilket slags babyudstyr er ekstra vigtigt at få købt ind, når man har en lille ny i familien?

Ja, der findes jo et hav af baby produkter, som man ikke kan “leve” uden! Meget babyudstyr køber vi, fordi vi tit bliver fristede på nettet eller i en babybutik, men er det i virkeligheden nødvendigt og kunne vi ikke sagtens undvære det?

Det er et åbent spørgsmål og måske kunne vi og måske kunne vi ikke. Jeg vil ihvertfald lige fortælle om nogle produkter,  som jeg finder ret vigtige og som vi har haft megen glæde af.

Første babyalarm

Det første babyprodukt er naturligvis vores babyalarm. Vi  har haft et par forskellige babyalarmer og kan kun anbefale at købe en babyalarm med genopladelig batterier, hvis den  skal bruges meget uden for hjemmet.

Jeg kan anbefale 2 rigtig gode babyalarmer med genopladelige batterier, nemlig NeoNate babyalarm og Super Nova Babyalarm,  som begge er fantastiske og med gode tests og så udsender de ingen pulserende stråling.

Philips babyalarmer er også gode men kun som stationære. De bruger simpelthen for meget batteri og så er de store og uhandy. Men som stationære babyalarmer er de fantatiske og så har de dect teknologi, som gør at der ikke kommet støj på linjen.

Øvrigt babyudstyr

Et andet vigtigt produkt er en rejseseng og weekendseng til når man skal overnatte hos familie og venner. En rejseseng eller weekendseng er fantastisk, da den fylder og vejer minimalt. Man kan få rejsesenge i flere forskellige varianter og prisklasser.

De billigste rejsesenge og weekendseng kan fås fra omkring 3-400 kr. for en Basson mens de dyreste er rejsesenge fra Babybjørn til omkring 1600 kr., så der er stor forskel i prisen. Til en rejseseng er det bestemt også værd at overveje en kørepose.

En kørepose til autostol, klapvogn eller rejseseng, den kan bruges overalt, og derfor er den genial. Læs eventuelt denne kørepose guide, som forklarer alt om Voksi køreposer og mange andre brands.

En anden rigtig rar ting er en pusletaske. F.eks laver Gaia og Ko pusletasker som udover at have et skønt design også er rigtig rummelige. Pusletasker er jo lidt ligesom med rigtige tasker, de må jo gerne se ud af lidt og det gør Gaia og Ko pusletasker. Når man ikke længere skal bruge pusletasken, er der faktisk en del mødre, som bruger tasken som hverdagstaske – så må man da sige, at man får noget for pengene.

Vil du vide mere om ovenstående babyudstyr, forhandles det bl.a. af online babybutikken Babyland.dk