Indpak korrekt!

I går fik jeg en pakke. Nej, jeg hentede en pakke nede på posthuset. Den var fyldt med små ting, jeg har brug for i mit hus. En plastikskål, som jeg kan røre dressinger i, en fluesmækker, som virkelig er nødvendig her ude på landet, en citronpresser, og flere af den slags småting, man altid glemmer, når man er i supermarkedet inde i byen.

Det skal fungere

Her ude på landet tager vi det ikke så nøje med, om det er designvarer. Det skal bare fungere. Hverdagen er fyldt med mange gøremål. Så, da jeg åbnede pakken, var jeg ret overrasket over at se, at hvert eneste produkt var pakket fint ind. Ikke kun i brunt papir, men så sandelig også i bobleplast. Nu ved jeg ikke helt om hvorfor det er nødvendigt at pakke en fluesmækker ind i bobleplast, men fint indpakket, det var den. Skålen, jeg købte, var også viklet ind i bobleplast. Ok, det kan jeg forstå. Ikke alle plastikprodukter er fleksible. De kan smadre, især hvis de er udsat for hård håndtering i posten.

Men alt i alt, så må den shop, jeg har handlet hos lide store tab. Jeg er ikke sikker på, at prisen på en fluesmækker retfærdiggør den fine indpakning. Men er det mit problem? Shoppen har måske så mange kunder og ordrer, at det kan betale sig for dem at give mig en gave: Muligheden for, at mine børn får en fest ud af at knuse boblerne. Mon ikke det var bedst hvis de bare handlede deres emballage hos https://www.jakodan.dk/

Sjove lyde

Det er jo rent ud sagt sjovt. Pop, pop, pop. Alle griner, og her er smil og glæde. Og jeg glæder mig over, at jeg faktisk rammer fluerne med min nye fluesmækker.
Min store datter spurgte mig om, hvorfor jeg altid bestiller en ny fluesmækker fra den shop, som varerne kom fra. Vi har faktisk 7 fluesmækkere. De ligger rundt omkring i bryggerset og i have stuen. Jeg fortalte hende, at det er, fordi jeg er hysterisk. Jeg kan bare ikke se en flue i køkkenet uden at få myrekryb! Og så er det nemt at pakke en fluesmækker med ned i kufferten, når vi tager på ferie. Jeg hader at sidde der på tavernaen ved stranden og skulle jage fluer væk fra måltidet, vi får serveret.

Men alligevel, min datter har ret. Vi har måske for mange fluesmækkere her i huset. Vi er 4 personer, og jeg har 7. Næsten én til hver hånd til alle. Hvis jeg nu bestiller én til fra den shop, jeg handler i, og den kommer i lige så fin en indpakning som den, jeg fik i går, så vil jeg lave en facebookgruppe, der hedder ”Jeg elsker bobleplast”. Det kunne faktisk være sjovt at se, hvad andre gør med den bobleplast, de modtager i deres pakker. På YouTube har jeg set, at nogle bruger det til at lave kunstværker med. Så langt er vi ikke kommet. Vi har det sjovt med bare at trykke boblerne ud. Og når det er gjort, ryger den flade bobleplast i skraldespanden. Ned i den sektion, der hedder ”blød plast”.