Louis Poulsen værktøj?

Det er Birgitte, min kone, der med sikker hånd styrer indretningen af vores hjem. Hun er ganske god til det der med design og farver, hvilket jeg bestemt ikke er. Med andre ord blander jeg mig helt udenom den slags og parerer bare ordrer. Sådan er det jo at være gift, ikke? 🙂

Nu har hun besluttet, at vi skal kassere den gamle bordlampe, vi i mange år har haft stående på vores indskudsborde. Vi skal have noget ordentligt, har hun dekreteret, og hun har allerede udpeget en bestemt model fra Louis Poulsen lamper, som hun synes vældig godt om. Jo, hun har bestemt en god smag, men hun erkender selvfølgelig også, at hvis man køber dyre ting, kan man ikke udskifte dem så ofte.

Jeg tænker så på, om hendes valg af bordlampe vil få afsmittende virkninger. Hvad nu, hvis vores loftlamper i stuen ikke matcher den nye bordlampe i stil? Skal de så også skiftes ud? Men Birgitte beroligede mig straks med, at hun netop havde udset sig den pågældende bordlampe, fordi den passer fint sammen med den øvrige belysning i stuen.

Vi snakkede lidt om, hvor man mon kan købe lige netop den model, hun havde udset sig. Så fik min kone den ide, at vi i modsætning til, hvad vi plejer med den slags, jo kunne prøve at handle i en webshop. Det gør vi normalt ikke, men hvis vi kunne finde lampen på nettet, ville det jo være nemt nok.

En enkelt søgning på lampens navn var nok, og så købte vi den og modtog den tre dage senere.

Men ak og ve! Jeg havde ikke det værktøj, jeg ellers havde brug for, så installationen måtte desværre vente nogle dage. Heldigvis kunne jeg bestille det nødvendige værktøj i et online byggemarked på Novaindex.com, så jeg var fri for at køre efter det 🙂