Vielsesringe

Min smukke veninde sidder her i sofaen og kigger på mig. Hun ser smilende på mig. Jeg kan se, at hendes vidunderlige, grønne øjne er glade. Hun er glad på mine vegne. Det er længe siden, vi har været sammen til sådan en venindesnak. Men i dag havde vi chancen – og vi tog den. Det er dejligt at have en god veninde at tale med. Især når man er så overspændt og lykkelig, som jeg er. Jeg har lige fortalt hende, at jeg sagde ja. Det var en overraskelse. Men nu skal jeg altså til at planlægge mit bryllup. Vi skal giftes. Mig og min kæreste. Og jeg har allerede hovedet fuld af planer og ideer.

Vielsesringe er først

For det første er der noget med at få købt vielsesringe. Jeg har fået frikort. Jeg har et budget. Min kæreste har suppleret det. Og det betyder jo, at jeg har flere valgmuligheder. Jeg fortæller min veninde om, hvad jeg godt kunne tænke mig at købe som vielsesringe. Ikke nogen af guld og med diamanter. Bare nogle solide nogle der er lavet af tungsten.

Måske med lidt gravering i dem. Sådan lidt, design. Jeg taler og taler. Fabler om brudebuketter. Fest efter vielsesceremonien. Spørger hende om, hvor hun ville foreslå, at vielsen bliver afholdt. Taler om min kjole. Forestiller mig et bryllup i vidunderlig harmoni med naturen og vennerne – og familien! Familien kan jo undgås.

Tag lige en dyb indånding!

På et tidspunkt stopper min veninde min talestrøm. Hun fortæller mig, at jeg lige skal tage en dyb indånding. Der er stadig mere end bare en enkelt dag, til jeg skal giftes. Hun har ret. Jeg skal bare lige af med al min glæde. Vi omfavner hinanden. Hun giver mig et kraftigt knus. Ønsker mig alt det bedste. Vi tager hinanden i hånden og går en tur. Jeg har brug for frisk luft. Skal lige ånde igen. Det er bare så spændende.