Tur til London

Min datter er studerende og har været i gang med sine studier i 3 år. Her til det nye semester skal hun i gang med det sidste år på sin masters. Hun klarede bacheloren på rekordtid. Kun halvandet år, selvom den er normeret til 2 år. Jeg er stolt af hende. Sidste år fandt hun så på, at hun ville fortsætte studierne. Det er jeg glad for. Hun er ung. Hun skal have lov til at nyde sin tilværelse som ung studerende. Og hun skal have lov til at prøve kræfter med udlandsophold.

London

Sidste år var hun i London i 3 måneder og nød det i fulde drag. Det kunne jeg da se på de mails hun sendte os. Hun havde fået nogle penge fra instituttet, hun er tilknyttet, og havde fundet flybilletter til London. Hun havde lagt en plan om, at hun ville besøge London School of Economics, hvor der er en professor, som hun beundrer. Han ville gerne vejlede hende i hendes feltarbejde, og hun var glad. Hun havde 3 dejlige, men også hårde måneder derovre. Under besøget på skolen mødte hun selvfølgelig en studerende. En sød ung mand. Han har været her på besøg et par gange. De har udviklet sådan et system med, at den, der finder billige flybilletter, kommer og besøger den anden – mindst en gang om måneden.

At rejse er billigt

Tænk, hvis man havde noget tilsvarende for billige rejser generelt. Han er åbenbart god til at finde de billigste. Han har været her 2 gange på en måned. Hun sidder ikke med næsen i skærmen for at finde flybilletter, men koncentrerer sig om sine studier. I det mindste når han ikke er her. Men i går meddelte hun os, at hun har fundet billige flybilletter til London, og skal afsted på fredag. Hun kommer hjem igen søndag aften, så hun kan starte med at lave sin projektplan for det kommende semester.