Vælg mad udefra til julefrokosten – det kan godt betale sig

Den første sne har ramt landet og mere er på vej. Det betyder at julen står for døren sammen med årets vildeste og hyggeligste fester. Årets første julefrokoster er allerede afholdt og mange er planlagt. Hvis du endnu ikke har planlagt julefrokosten i familien eller sammen med vennerne og er ved at være lidt stresset over det, så er der hjælp at hente. Flere og flere vælger nemlig at bestille julemaden udefra og det kan du med fordel også gøre.

Man kan vælge at se det som at investere i tiden med sin familien. Du betaler oftest en god og rimelig pris for at al mad til din julefrokost er forberedt, pakket og stort set serveringsklar. For de penge får du til gengæld tid med dit selskab – om det er venner eller familie – og slipper derfor med besværet. Sommetider kan intentionerne om at klare alting selv overgå evnerne. Der kan komme ekstra opgaver på job, julegaveindkøb og almindelige dagligdagsting i vejen for den optimistiske planlægning af julefrokosten. Løsningen er at bestille maden udefra.

Når mad bestilles udefra kan der opstå spekulationer om, hvorvidt kvaliteten af det bestilte mad lever op til forventninger. Et godt råd er et vælge et cateringfirma, som har en masse erfaring fra branchen og derved har kompetencerne til at levere et godt produkt, trods eventuel travlhed. Et firma som Fest-diner.dk har mange års erfaring med at levere julemenuer og julebuffeter til julefrokoster i og omkring Midtjylland.

Cateringfirmaernes vigtigste opgave er at lette arbejdet mest muligt for dig. Derfor er der oftest mulighed for både at afhente julemaden hos firmaet eller få den leveret til døren. Det gælder uanset om det er julefrokost i familien, venners lag eller i den virksomhed, hvor du arbejder. Julefrokoster i virksomheder er oftest til lidt større selskaber. Til selskaber af den størrelse vil det være omfangsrigt at skulle stå med forberedelsen af julemaden selv – for slet ikke at tale om opvasken. Derfor kan det være en fordel at bestille maden udefra.

Og hvad spiser man så til så til sådan en julefrokost, kan man spørge sig selv. Til julefrokost med familien kan man vælge at holde sig til den traditionelle julemenu, hvor hele familien kan samle sig om indkøb, forberedelser og slå ”sten, saks, papir” om opvasken. Hvis man vælger at gøre det, så har man fortjent at holde fri til julefrokosten med virksomheden eller julefrokost nummer to i familien. I og med at firmajulefrokosterne oftest er mere løsslupne end festerne med familien, kan man tage chancen og bestille noget mad udefra, som ikke nødvendigvis overholder alle de uskrevne regler om den rigtige julefrokostmenu.

Det kan anbefales at vælge noget nyt og spændende, da man i forvejen oftest kan overskride nogle grænser ved sådan en firmajulefrokost. Så er det nemt at starte med maden. Hvis man bestiller en ny og spændende menu, så er det første samtaleemne på plads, hvis der trækkes lod om pladserne til festen i en stor virksomhed og man derved måske sidder ved bord med nogen, man i forvejen ikke kender.