Ny e-væske

Det er ved at være ved tiden, at jeg får noget mere e-væske, sagde min kones veninde, Jane, da hun her i eftermiddag kiggede indenfor til et lille glas vin, før det var tid til at begynde på aftensmaden derhjemme.

Det er faktisk Janes fortjeneste, at min kone og jeg for et lille års tid siden fik held til at lægge cigaretterne helt på hylden, efter at vi begge har været rygere i en lille menneskealder. Det var Jane, der blev opmærksom på, at de forholdsvis nye e-Cigaretter udgør så god en erstatning, at de fleste rygere kan klare sig med dem uden at savne tobakken alt for meget.

Siden den gang er det gået sådan, at jeg har til opgave at holde både min kone, Jane og mig selv forsynet med de nødvendige dele til vores elektroniske cigaretter. Jeg er stille og roligt blevet ”skafferen” hvad den slags angår, og det hænger sammen med, at der meget tæt på min arbejdsplads inde i midtbyen på et tidspunkt åbnede en specialforretning for netop elektroniske cigaretter, så det er nemt for mig at kigge indenfor i butikken efter arbejdstid og indkøbe det, vi mangler.

Erfaringen har nu også lært mig, at det er bedst at have et lager af fornuftig størrelse, både når det handler om reservedele og væsker, for pludselig løber man ind i, at for eksempel et batteri eller en fordamper ikke fungerer ordentligt, selv om de er helt nye, og så er det rart at have noget på lager.